Yeni Zowie Mouse Modelleri

13-03-2023 09:43
Yeni Zowie Mouse Modelleri
Oyun deneyiminizi geliştirmek için en yeni oyun farelerini arıyorsanız, yeni Zowie mouse modelleri sizlere en iyiyi sunmayı başarıyor. Benq tarafından üretilen ZOWİE, oyun çevre birimleri için lider bir üreticidir. Marka, tüm oyun seviyelerinden oyunculara hitap etmek için gerekli tüm özelliklere sahip çeşitli farklı fare modelleri sunmaktadır. Yeni başlayanlar için, FK Serisi profesyonel oyun performansı arayanlar için harika bir seçenektir. 

Yeni Zowie Mouse Modelleri FK Serisi

FK Serisi, 7200 dpi lazer sensörüne, dahili ayarlanabilir kalkış mesafesine ve 3 anında DPI ayarına sahiptir. Ek olarak, bu model aynı zamanda 1 'e 1 izleme, olumlu veya olumsuz hızlanma ve yapı kalitesinde 2.1 derecelendirmeye sahiptir. Öte yandan EC Serisi, oyun deneyimlerini ekstra özelliklerle özelleştirmek isteyenler için tasarlanmıştır. Bu seri, 3200 dpi'ye kadar ayarlanabilir bir CPI aralığının yanı sıra 6 anında DPI ayarına sahiptir. EC Serisi ayrıca kolay erişim için 5 adede kadar fare profilini kaydetmek için yerleşik bir belleğe sahiptir. 

Yeni Zowie Mouse Modelleri ZA Serisi

ZA Serisi üst düzey oyuncular için mükemmel bir seçimdir. Bu seride 2020dpi lazer sensörü, 3 adet anında DPI ayarı ve ayarlanabilir kalkış mesafesi bulunur. Ek olarak, ZA Serisi ayrıca 3 adede kadar fare profilini depolamak için sofistike bir yerleşik belleğe sahiptir. Mükemmel fare modelini bulmak biraz zor bir süreç olabilir. İster profesyonel oyun performansı için FK Serisini, ekstra özellikler için EC Serisini veya üst düzey oyun performansı deneyimi için ZA Serisini tercih edin.

Yeni Zowie Mouse Modelleri EC Serisi

Zowie EC Serisi, uzun oyun deneyimlerinde yorgunluğu azaltan konforlu bir ergonomik düzen sağlar. Farenin ergonomik eğrileri ele mükemmel bir şekilde uyuyor ve benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. EC1 - A'dan EC2 - B'ye kadar seçim yapabileceğiniz dört farklı modelle, oyun tarzınıza en uygun modeli seçebilirsiniz. Zowie FK Serisi fare, hafif ve kompakt, ancak birinci sınıf bir oyun faresi özelliklerine sahip bir fare arayan oyuncular için mükemmeldir. 

Yeni Zowie Mouse Modelleri FK1-FK2 Modelleri

FK1 ve FK2 modellerinin her ikisi de oyunculara bir avantaj sağlamak için yapılmış yeni bir benzersiz tasarıma sahiptir. Hızlı tempolu bir nişancı veya karmaşık bir strateji oyunu oynuyor olsanız da, FK Serisi mükemmel bir eşliktir. ZOWİE S Serisi fareler hassasiyet ve hassasiyete önem verilerek tasarlanmıştır. Dünyanın en iyi optik sensörleri ve dayanıklı anahtarların bir kombinasyonu, ZOWİE farelerinden maksimum performans sağlar. 

Yeni S1 ve S2 modellerinin her ikisi de daha fazla doğruluk ve yanıt verme için Pixart optik sensörlerine sahiptir. Yeni Zowie Mouse Modellerindeki yükseltilmiş özellikler, onları piyasadaki en iyi oyun farelerinden biri haline getiriyor. Bu yeni farelerden herhangi birini deneyin ve ZOWİE'nin sağladığı kalite ve doğruluğu takdir ettiğinizden emin olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.