Yeni Zowie Mouse Modelleri

11-03-2023 08:30
Yeni Zowie Mouse Modelleri

Yıllardır geniş ürün yelpazesi ile dünya çapında beğeni  toplayan BenQ markasının Zowie serisi oyun odaklı kullanıcılara hitap eder. Spesifik olarak e-Spor oyuncu ve takımları için üretilen Zowie ürünleri gelişmiş özelliklere sahiptir. Bu modeller oyun odaklı kullanımlarda mümkün olan en iyi deneyimi yaşamanıza olanak tanır. Zowie mouse modelleri yüksek DPI değerleri ve oyunculara uygun özellikleri sayesinde oyun deneyimini büyük oranda iyileştirir. Kendi bütçenize göre bir mouse Zowie modeli seçimi yapabilir ve yeni nesil teknolojiler ile oyun deneyiminizi bir üst düzeye çıkarabilirsiniz. Zowie oyuncu mouse modellerine ulaşmak için Oyuncu Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz. Oyuncu Mağazası web sitesi üzerinden yeni Zowie mouse modelleri hakkında bilgi alabilir, teknik özelliklere göz atabilirsiniz. 

BenQ Zowie FK1

Bu mouse modeli BenQ Zowie FK serisinde yer alır. Kablolu bağlantı ile çalışır. USB bağlantı arayüzünü kullanır. USB bağlantı kablosu 200 cmn uzunluğundadır. Esnek altyapısı sayesinde hem MacOS hem de Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılabilir. Standart tasarımı sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından oyunlarda tercih edilebilir. Optik algılayıcı tipi bulunur. 3200 DPI azami hassasiyet seviyesine sahiptir. Hassasiyet seviyesi 4 kademede ayarlanabilir. Böylece kullanıcılar kendi profillerine göre oyun içerisinde mümkün olan en iyi performansı elde edebilir. 5 adet tuşu bulunur. Sağ ve sol elini kullanan oyuncular için uygun bir seçenektir. 

BenQ Zowie EC1-C

1000 Hz raporlama hızı ile öne çıkan bu oyuncu mouse Zowie modeli sağ el kullanıcıları için uygundur. 5 tuşu bulunur  ve 4 farklı ayarlanabilir DPI kademesi sunar. 3200 DPI mouse azami hassasiyet değerine 3360 optik sensör algılayıcı eşlik eder. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım sunar. 

BenQ Zowie S1 

200 cm uzunluğundaki USB kablosu ile çalışan bu oyuncu mouse modeli standart tasarıma sahiptir. Oyuncu kullanıcılar ve e-Sporcular için üretilen bu seçenek sağ ve sol el kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. 3360 optik sensör algılayıcı mekanizması bulunur. 3200 DPI mouse azami hassasiyet değerine ve 5 tuşa sahiptir. 

BenQ Zowie EC2-C

BenQ Zowie EC ürün ailesinde yer alan bu gaming mouse seçeneği Windows işletim sistemli bilgisayarlarda kullanılabilir. 200 cm uzunluğundaki USB bağlantı kablosu örgü ayrıntısı sayesinde daha uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ergonomik tasarımı ile sadece sağ el kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. Optik algılayıcı tipine sahiptir. 3360 optik sensör algılayıcı birimine  3200 DPI azami hassasiyet değeri eşlik eder. Rekabetin yoğun olduğu oyun kullanımlarında deneyimi iyileştiren bu azami hassasiyet değeri 4 farklı kademede ayarlanabilir. 5 tuş bulunur. 1000 Hz mouse raporlama hızı sayesinde gecikme ihtimali en aza indirilir. 

BenQ Zowie S2

Standart tasarımı ile hem sağ hem  de sol el kullanıcılarının tercih edebileceği bu model USB bağlantısı ile veri iletir ve güç ihtiyacını karşılar. 5 tuşu, 3200 DPI değeri ve optik algılayıcısı bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.