Yazıcılar

09-03-2023 10:08
Yazıcılar
Yazıcılar bilgisayardan ya da mobil cihazlardan aldıkları veriler ile fiziksel belgeler oluşturan gelişmiş araçlar olarak öne çıkar. Günümüzde birçok iş sahasında ve yaşam alanında sıklıkla kullanılan yazıcılar çok sayıda parametre ile birbirinden ayrılır. Tercih edebileceğiniz farklı yazıcı modelleri bulunur. 

Kendi bütçenizi ve kullanım ihtiyacınızı göz önüne alarak tutarlı bir yazıcı seçimi yapabilirsiniz. Üretici markalar her bütçeye uygun gelişmiş yazıcı modelleri satar. Oyuncu Mağazası üzerinden farklı yazıcı modellerine göz atabilirsiniz. Modellerin fiyatları hakkında bilgi edinebilir, hangisinin sizin için uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz bazı en iyi yazıcı modelleri şunlardır:

Canon PIXMA G3411 

Çok fonksiyonlu yazıcı seçenekleri arasında yer alan bu model birden fazla işleve sahiptir. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi işlemlerini tek bir cihaz üzerinden yapabilmek için bu modeli tercih edebilirsiniz. Mürekkepli baskı tekniğini kullanır. 4 adet kartuş/mürekkep tankı birimi sayesinde renk kalitesi yüksek baskılar elde edebilirsiniz.  Azami baskı çözünürlüğü 4800 x 1200 px değerindedir. 

Azami kağıt boyutu ise A4 seviyesindedir. Siyah baskılarda dakikada 8.8 sayfa, renkli baskılarda ise dakikada 5 sayfa yazdırılabilir. Bu model aynı zamanda fotoğraf baskısı özelliğine de sahiptir. 1.2 inç boyutundaki LCD ekranı kontrollerin kolay bir şekilde yapılabilmesine imkan tanır. Wi-Fi ve mobil baskı desteği sayesinde kablosuz bir şekilde veri iletimi yapılabilir ve yazdırma işlemi başlatılabilir. 100 sayfa toplam kağıt girişi değerine Letter türünde 600 x 1200 DPI çözünürlüğünde tarayıcı eşlik eder. 

Epson EcoTank L3250 

Siyah renkli 33 sayfayı bir dakika içerisinde yazdırabilmesi ile öne çıkan bu model renkli 15 sayfayı da bir dakika içerisinde tamamlayabilir. Fotoğraf baskısı desteği bulunur ve azami baskı çözünürlüğü 5760 x 1440 px değerindedir. Kenarlıksız baskı desteği bulunur ve 10 x 15 cm boyutlarında fotoğraf baskısı 27 saniyede tamamlanır. Çift taraflı baskı desteği manuel şekilde mümkündür. A4 boyutunda 1200 x 2400 DPI çözünürlüğünde tarayıcı birimine sahiptir. 4 adet mürekkep tankı kullanır. Wi-Fi ve mobil baskı özellikleri bulunur. 100 sayfa toplam kağıt girişi ve USB aygıtı girişi bulunur.  

HP DeskJet 2710

Fiyat performans yazıcı modelleri arasında yer alan bu seçenek kişisel kullanımlar için tercih edilebilir. Kompakt yapısı sayesinde yaşam alanlarında da çok yer kaplamaz Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi işlevlerine sahiptir. 4800 x 1200 px çözünürlüğünde baskı alabilmenizi mümkün kılar. Azami kağıt boyutu A4 boyutudur. Broşür, düz kağıt ve fotoğraf kağıdı baskı alabilmek için kullanılabilir. 

Manuel çift taraflı baskı ve kenarlıksız baskı özelliklerine sahiptir. 1200 DPI çözünürlüğünde tarama yapabilmek mümkündür. 2 adet kartuşu bulunur. LCD ekranı ile kontroller kolay bir şekilde yapılabilir. Wi-Fi desteği  ile kablosuz bağlantı kurulabilir. Mobil baskı ile akıllı cep telefonu üzerinden yazdırma işlemi başlatılabilir. Toplan 25 kağıt girişi bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.