SteelSeries Mouse

26-02-2023 08:59
SteelSeries Mouse
SteelSeries günümüzde bilgisayar kullanıcılarının sıklıkla tercih ettiği markaların başında gelir. Danimarka merkezli bu üretici marka oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Mouse ve klavye gibi çevre birimlerinin yanı sıra aynı zamanda kulaklık gibi modeller de üreten SteelSeries markası yazılım geliştirme sahasında da aktif olarak faaliyet gösterir. Her türden kullanıcının ihtiyaçlarına verimli bir şekilde cevap verebilecek olan ürünlerini modern tasarımlar ve minimal çizgiler ile buluşturan steelseries markasını güvenle tercih edebilirsiniz. SteelSeries mouse gibi farklı ürünleri satın alabilmek için Oyuncu Mağazası’nı tercih edebilirsiniz. 

SteelSeries Sensei Ten

Kablolu bağlantı kuran bu oyuncu mouse modeli 200 cm uzunluğundaki USB kablosu ile çalışır. Enerji ihtiyacını da bu kablo üzerinden sağlayan mouse modeli Linux, Mac, Windows ve Xbox One işletim sistemleri ile uyumludur. Standart tipte tasarıma sahiptir. Optik algılayıcı kullanır. TrueMove Pro teknolojisi sayesinde optik algılayıcısını geliştirir. Aydınlatma mekanizması RGB teknolojisi ile çalışır. Bu sayede aydınlatmalar istenildiği renkte kullanılabilir. 8 adet tuşu bulunan bu mouse seçeneği sağ ve sol elini kullanan oyuncular tarafından tercih edilebilir. 60 milyon tıklama ömrü sayesinde uzun yıllar boyunca stabil ve sorunsuz bir kullanım sunar. SteelSeries Mekanik Anahtarlar da modelin teknik özellikleri arasında yer alır. 

SteelSeries Aerox 3

Fütüristik tasarımı ve aydınlatma mekanizması ile dikkat çeken bu steelseries oyuncu mouse seçeneği 190 cm uzunluğundaki USB kablosu ile bağlantı kurar. Örgü kaplamalı bağlantı kablosunu çıkarmak mümkündür. Standart tipte olan bu seçenek optik algılayıcı kullanır. SteelSeries TrueMove Core teknolojisi ile algılayıcı mekanizması geliştirilen mouse seçeneği 8500 DPI azami hassasiyet değeri sunar. DPI değeri kişisel kullanımlara ve ihtiyaçlara göre ayarlanabilir. Aydınlatma mekanizması RGB tabanlıdır. 6 adet tuşu bulunur ve tuşları programlayarak kullanmak mümkündür. Sağ elini kullanan oyuncular için uyumlu bir mouse seçeneğidir. 80 milyon tıklama ömrü ile kullanımı uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan sürdürmenizi mümkün kılar. 1000 Hz raporlama hızı ile oyun odaklı kullanımlarda gecikmeleri en aza indirir. 300 IPS tarama hızı ve 35 G hızlanma değeri bulunur. Su ve toza karşı dayanıklıdır. SteelSeries Engine desteğine sahip olan cihazlar arasında yer alır. 

SteelSeries Prime 

Ergonomik tasarımlı bu model optik algılayıcı kullanır. SteelSeries TrueMove Pro optik algılayıcı mekanizmasını iyileştirir. 18000 DPI değeri 5 kademede ayarlanabilir. RGB tabanlı aydınlatma mekanizmasına 6 adet programlanabilir tuş eşlik eder. Sağ elini kullananlar için uygundur. Makro ve oyuncu profili desteği bulunur. 100 milyon tıklama ömrüne 450 IPS tarama hızı ve 50 G hızlanma değeri eşlik eder. Aynı zamanda 1000 Hz raporlama hızı da teknik özellikleri arasında yer alır. 200 cm uzunluğundaki USB kablosu ile bağlantı sağlar. Örgü kablo bağlantı kablosu çıkarılabilir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.