Razer Mouse

26-02-2023 08:56
Razer Mouse
Günümüzde mouse üretimi yapan çok sayıda marka bulunur. Kullanıcıların farklı performans ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla farklı modeller üreten markalar aynı zamanda çeşitli kategorilerde de üretimlerine devam eder. Bu markalar arasında yer alan Razer birçok farklı kategoride oyuncu kullanıcılar için üretimler yapar. Gaming kullanımlarında ihtiyaç duyulan üstün performansı sunabilmek amacıyla gelişmiş mekanizmalar kullanan Razer markasının mouse modelleri de sıklıkla tercih edilir. Razer mouse modelleri oyun odaklı kullanıcılar için oldukça tutarlı bir seçimdir. Her segmentten her bütçeye uygun razer mouse modeli temin etmeniz mümkündür. Oyuncu Mağazası üzerinden birçok farklı mouse modeline kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Razer Mamba Elite

İleri seviye oyun odaklı kullanımlar için geliştirilen bu seçenek USB üzerinden kablolu bağlantı sağlar USB bağlantı kablosu 210 cm uzunluğundadır. Optik algılayıcı tipini kullanır. 16000 DPI azami hassasiyet değeri sayesinde eşsiz bir kullanım sunar. Aydınlatma mekanizması sayesinde kullanım atmosferini iyileştirir. 9 adet farklı tuşu bulunur. Programlanabilir tuş desteği sayesinde kullanıcılar kendi kullanımlarına uygun kişiselleştirmeler yapabilir. Sağ elini kullanan oyuncular için uygun bir mouse modelidir. 50 milyon yıklama ömrü sunar. 

Razer Viper Ultimate 

Profesyonel oyunculara hitap eden bir diğer razer gaming mouse modeli olan bu seçenek hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilir. Kablosuz kullanım 2.4 GHz USB alıcısı ile gerçekleşir. Kablosuz kullanım sağlayan pili 3 günlük kullanım sunar. 50 G hızlanma değerine sahiptir. 650 IPS tarama hızı sunar. 70 milyon tıklama ömrü bulunur ve hem sağ hem de sol elini kullanan oyuncular tarafından tercih edilebilir. Oyuncu profili kullanımını destekler. 8 adet tuşu bulunur ve tuşlar programlanabilir. Azami hassasiyeti 20000 DPI seviyesindedir. Bu gelişmiş azami hassasiyet seviyesi kademeler ile ayarlanabilir. Optik algılayıcı tipi ile işlev gösterir. Razer Focus+ optik sensör tipini kullanır. 

Razer DeathAdder V2 Pro

Ergonomik tasarımı ile dikkat çeken  bu seçenek kablosuz kullanılabilir. Kablosuz kullanım için 2.4 GHz USB alıcı ya da Bluetooth teknolojileri tercih edilebilir. Kablosuz kullanımda 5 gün boyunca şarj gereksinimi olmadan kullanım devam edebilir. Bu mouse seçeneği aynı zamanda kablolu da kullanılabilir. Optik algılayıcı tipi bulunur. 20000 DPI mouse azami hassasiyet değeri kademeler ile ayarlanabilir. RGB aydınlatma mekanizması vardır. 8 adet tuşu bulunur ve tuşları yazılım desteği sayesinde programlayarak kullanmak mümkündür. Sağ elini kullanan oyuncular için uygun bir seçim olabilir. 70 milyon tıklama ömrüne 650 IPS tarama hızı eşlik eder. 50 G hızlanma değeri ile oyun performansını iyileştirir. 

Razer Basilisk X HyperSpeed

LED pil göstergesi ve Razer Synapse 3 desteği bulunan bu seçenek kablosuz bağlantı kurar. Kablosuz bağlantı için Bluetooth ve 2.4 GHZ USB alıcı kullanır. 21 günlük pil süresi bulunur. AA tipi kalem pil kullanır. 16000 DPI 5 kademede ayarlanabilir. 50 milyon tıklama ömrü, 450 IPS tarama hızı ve 40 G hızlanma değeri vardır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.