Oyuncu Klavyeleri

26-02-2023 08:54
Oyuncu Klavyeleri
Klavyeler oyun odaklı kullanımlarda kritik önem arz eder. Klavye modellerini raporlama hızı ve tuş yapısı saniyelerin dahi önemli olduğu oyun odaklı kullanımlar için verimli bir performans artışı sunar. Oyun kullanımları için tercih edilebilecek olan oyuncu klavyeleri ihtiyaç duyulan performansı büyük oranda sunar. Oyuncu Mağazası üzerinden gaming klavye modellerine göz atabilir, kendiniz için uygun olanını seçebilirsiniz. Modellerin özelliklerine göz atarak karşılaştırmalar yapabilir ve tutarlı bir satın alım yapabilirsiniz. 

MSI Vigor GK50 Low Profile 

Oyuncu Mağazası üzerinden satın alabileceğiniz bu oyuncu klavye seçeneği 180 cm uzunluğundaki USB kablosu ile bağlantı kurar. Standart tiptedir. Türkçe dilinde Q klavye diziliminde işlev gösterir. Aynı zamanda sayısal tuş takımı ve multimedya tuşları da bulunur. RGB aydınlatma mekanizması sayesinde kullanım deneyimini iyileştirir. Low profile mekanik tuş tipine sahiptir. Aynı anda bütün tuşlara basmayı destekler. 50 milyon klavye tuş basma ömrü ile uzun süreler boyunca sorunsuz kullanım sağlar. 

Logitech G413

Standart Q Türkçe klavye dizilimi sunan bu seçenek 180 cm USB kablosu ile kullanılabilir. Aynı anda 26 tuşa basmayı destekler. Makro desteği sunar. Logitech Romer-G mekanik tuş markasını kullanır. Sayısal tuş takımı ve aydınlatma mekanizması bulunur. 

Corsair K70 RGB TKL

8000 Hz raporlama hızı sunması ile oyun odaklı kullanıcıları hedefleyen bu seçenek aynı zamanda 150 milyon klavye tuş basma ömrü de sunar. Ayarlanabilir yükseklik, dahili hafıza, ses tekerleği ve Windows tuşlarını iptal eden oyun modu teknolojileri taşıyan bu klavye modeli programlanabilir tuşlara sahiptir. Oyun profilleri kullanımını mümkün kılar. Optik mekanik anahtar mekanik tuş tipini kullanır. RGB aydınlatma mekanizması bulunur. Standart tipte Q Türkçe dizilimindedir. 180 cm uzunluğundaki USB kablosu ile çalışır.  Bağlantı kablosu çıkarılabilir. 

Razer BlackWidow V3

Aşınmaya dayanıklı materyalden üretilen bu seçenek yoğun kullanımlar altında üstün performans sergiler. Razer Synapse 3 uyumuna sahiptir. Klavye üzerinde yer alan ses tekerleği ile kullanımı iyileştirir. 80 milyon tuş basma ömrü sunar. Oyuncu profili oluşturulmasını destekler. Programlanabilir tuşlar sayesinde esnek bir kullanım sağlar. Makro desteği de bulunan bu seçenek Yeşil anahtar mekanik tuş tipini kullanır. Standart Türkçe Q dizilimi kullanır. USB kablosu ile bağlantı kurar. Kablo çıkış yönünü seçmek mümkündür. 

Cooler Master CK721 

Bağlantı seçenekleri açısından oldukça gelişmiş olan bu seçenek hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilir. Kablosuz bağlantı için 2.4 GHz USB alıcısı kullanılabilir. Aynı zamanda Bluetooth teknolojisi de kullanılabilir. Kablolu bağlantı için ise 180 cm uzunluğundaki örgü kaplamalı bağlantı kablosu tercih edilebilir. Bağlantı kablosunu takıp çıkarmak mümkündür. Klavyenin kablosuz kullanılabilmesini sağlayan yerleşik şarj edilebilir pili ise 3 günlük kullanım sunar. Standart Q Türkçe tuş dizilimi bulunur. RGB aydınlatması, kırmızı anahtar mekanik tuş tipi, 50 milyon tuş basma ömrü ve 1000 Hz raporlama hızı bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.