Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları

24-11-2022 11:03
Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları

Oyuncu bilgisayarı fiyatları; marka, tasarım, model, teknik özellikler doğrultusunda farklılık gösterir. Dizüstü ve masaüstü olarak çeşitlenen bu bilgisayarlar genellikle seri hâlinde piyasaya sürülür.

Gaming laptop ve desctop arayışlarına yanıt veren Oyuncu Mağazası, uygun fiyatlarıyla da tercih sebebidir. Bütçenizin sınırlarını zorlamanıza gerek kalmadan yüksek performanslı bir oyun bilgisayarına sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz!

En Yeni Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri

Birbiriyle sorunsuz şekilde çalışacak PC bileşenlerinden oluşan hazır sistem oyuncu bilgisayarı fiyatları ve özellikleri oyunseverlerin ilgisini çeker. Üst düzey performans elde etmeyi isteyenler modern tasarımlı, işlevsel hazır PC modellerine yönelir.

Bütün donanımlarının montaj işlemleri yerine getirilen ve gerekli testlerden geçirilmiş olan bu bilgisayarlar, oyun tutkunları için biçilmiş kaftandır. Profesyonel anlamda video ve fotoğraf düzenleme işleriyle uğraşan kişiler de beklentilerini bu oyun bilgisayarlarıyla karşılayabilir.

Oyuncu Bilgisayarı Bileşenleri Nelerdir?

Her oyun bilgisayarının vazgeçilmezi olan temel parçalardan bazıları şöyle sıralanabilir:

  • Ekran Kartları:

AMD ve NVIDIA gibi popüler markaların yeni nesil ekran kartları oyuncu bilgisayarlarının olmazsa olmazıdır. Yüksek işlem gücü ve donanım performansıyla oyun deneyimini zirveye taşıyan ekran kartları, işlemcinin ilettiği bilgileri monitöre aktarmakla görevlidir. Başka bir deyişle görüntülerin monitöre yansıtılması ekran kartları sayesinde gerçekleşir.

Yüksek görüntü kalitesine ulaşmayı arzu edenler tercihini NVIDIA ve AMD üreticilerinin imzasını taşıyan son model ekran kartlarından yana kullanır.

Oyuncu Mağazası bünyesinde bulunan hazır PC’lerdeki ekran kartları, diğer parçalarla uyum sağlayacak biçimde özenle seçilmiştir. Farklı bellek, kapasite ve işlemci değerleriyle çeşitlilik gösteren ekran kartları maksimum çözünürlük elde etmeyi mümkün kılacaktır. Oyunlardaki tüm detayları ânında yakalamanıza imkân tanıyan bu ekran kartları sayesinde rakiplerinizi geride bırakmak, arzu ettiğiniz seviyeye gelmek hiç zor olmayacaktır.

  • İşlemci:

CPU olarak da bilinen işlemciler bilgisayarların beynidir. Tüm donanım birimlerinin çalışması, bunlar arasında düzenli veri akışı olması işlemciye bağlıdır.

Yüksek hıza ve çekirdek sayısına sahip olan işlemci modelleri oyuncu bilgisayarlarının gücüne güç katar.

  • RAM:

Arka planda çok fazla uygulamanın aynı anda sorunsuz çalışabilmesi RAM hızı ile bağlantılıdır. İdeal bir seçim olarak en az 16 GB RAM kapasitesine sahip oyuncu bilgisayarlarının tercih edilmesi önerilir.

  • Kasa:

Masaüstü oyuncu bilgisayar fiyatları üzerinde etkili olan donanımlardan biri kasalardır. Gösterişli tasarımlarıyla ilgi gören RGB sistemler, şık görünümü gelişmiş özelliklerle buluşturur. Bilhassa geceleyin oyun oynarken ışıklandırmasıyla âdeta bir görsel şölen sunan bu bilgisayarlar, LED aydınlatmalarıyla herkesin beğenisini kazanır.

Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları Neye Göre Değişir?

Bu soruya cevaben sayabileceğimiz faktörlerden bazıları şunlardır:

  1. İşlemci modeli ve çalışma hızı

  2. RAM türü ve kapasitesi,

  3. Ekran kartı modeli,

  4. Depolama alanı,

  5. Ekran çözünürlüğü,

  6. Anakart tercihi,

  7. Bağlantı noktaları,

  8. Desteklediği aksesuarlar,

  9. Tasarım detayları vb.

En uygun oyuncu bilgisayarı fiyatları sayesinde her bütçeye kolayca uygunluk sağlamayı başaran mağazamız, bunu yaparken kaliteden taviz vermez.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.