Mouselar

26-02-2023 08:52
Mouselar
Çevre birimleri verimli bir kullanım için olmazsa olmaz düzeyde önem taşıyan parçaların başında gelir. Akıcı bir kullanım deneyimi için klavye ve mouse gibi çevre birimlerinin senkronize bir şekilde sorunsuzca çalışması gerekir. Özellikle oyun odaklı kullanımlarda raporlama hızları ve hassasiyet değerleri kritik önem taşır. Günümüzde geliştirilen oyuncu mouse seçenekleri üst düzey özellikleri sayesinde benzersiz bir kullanım sağlar. Oyuncu Mağazası üzerinden mouse modellerine ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun mouselar arasından tutarlı bir seçim yaparak kullanım deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. 

SteelSeries Rival 650

Hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilen bu seçenek yerleşik şarj edilebilir pile sahiptir. Bir gün boyunca kablosuz kullanım sunabilen yerleşik pili bulunur. 2.4 GHz USB alıcısı ile kablosuz bir şekilde kullanmak mümkündür. Optik algılayıcı kullanır. 12000 DPI azami hassasiyet değerine sahiptir. Aydınlatma mekanizması bulunur. 7 adet tuş barındırır. Sağ el kullanımları için uygundur. 60 milyon tıklama ömrü sunar. 

Razer Naga Pro

50 G hızlanma değeri bulunan bu seçenek 650 IPS tarama hızı değeri sunar. 70 milyon tıklama ömrü bulunur. Sağ el için uygundur. Oyuncu profili ve makro desteği sağlar. Programlanabilir tuşları ile esnek bir kullanım sunar. Üzerinde 20 adet farklı tuşu bulunur. RGB aydınlatma mekanizması bulunur. 20000 DPI değerindeki hassasiyeti ayarlanabilir. Optik algılayıcı kullanır. 2.4 GHz ya da Bluetooth teknolojileri sayesinde kablosuz kullanılabilir. Pil süresi 6 gündür. Aynı zamanda kablolu kullanmak da mümkündür. 

Glorious Model O 

200 cm uzunluğundaki örgü kablosu ile bağlantı kuran bu seçenek optik algılayıcı kullanır. 12000 DPI azami hassasiyet değeri 5 kademede ayarlanabilir. RGB aydınlatma mekanizmasına 6 adet tuş eşlik eder. Programlanabilir tuş desteği sağlar. Sağ ve sol el için uygundur. 20 milyon tıklama ömrü bulunur. 1000 Hz raporlama hızı, 250 IPS tarama hızı ve 50 G hızlanma değeri bulunur. 

BenQ Zowie ZA11 

e-Spor oyuncularını hedef alan bu seçenek 200 cm USB kablosu ile kullanılır. 3200 DPI değeri sunar. Optik algılayıcı kullanır. 4 kademede DPI değerini ayarlamak mümkündür. 5 tuşu bulunur ve sağ, sol el ile kullanılabilir. 1000 Hz raporlama hızı sunar.  

SteelSeries Prime

İleri seviye oyuncuları hedef alan bu mouse seçeneği e-Spor oyuncuları tarafından da sıklıkla tercih edilir. Gelişmiş özellikleri oyun odaklı kullanımlarda belirleyici rol oynayan gecikmeleri en aza indirir. Kablolu bir şekilde kullanılır. USB kablosu ile bağlantı kurar ve bu şekilde enerji ihtiyacını karşılar. USB bağlantı kablosu 200 cm uzunluğundadır. Kablo uzunluğu sayesinde birçok kullanım senaryosunda konfordan taviz vermeyen bu gaming mouse seçeneğinin bağlantı kablosu çıkarılabilir. Kablo üzerinde kullanılan örgü materyali kablonun hasar almasını engeller ve ömrünü uzatır. Optik algılayıcı kullanır. 18000 DPI değeri 5 kademede ayarlanabilir. 6 tuşu ve RGB mekanizması bulunur. Sağ el için uygundur. 100 milyon tıklama ömrü, 1000 Hz raporlama hızı ve 450 IPS tarama hızı sunar. 50 G hızlanma değeri bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.