Mouse Fiyatları

26-02-2023 09:01
Mouse Fiyatları
Mouse kullanıcıların performansını önemli ölçüde iyileştiren çevre birimlerinin  başında gelir. Farklı parametreleri ile birbirinden ayrılan mouse modelleri farklı kullanıcı segmentlerine hitap eder. Kullanıcılar kendi performans ihtiyaçlarına uygun şekilde cevap verebilecek modeller arasından bir satın alım yaparak kullanım deneyimlerini iyileştirebilir. Farklı mouse modelleri için Oyuncu Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz. Modellerin özellikleri ve mouse fiyatları konusunda daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Mouse Fiyatları Neye Göre Belirlenir? 

Mouse fiyatları birçok bilgisayar kullanıcısının merak ettiği konular arasında yer alır. Mouse fiyatları belirlenirken sürece etki eden çok sayıda farklı parametre bulunur. Zira mouse modelleri farklı kullanıcı segmentlerine hitap eder ve buna bağlı olarak özellikleri değişiklik gösterir. Genel olarak özellikler ile doğru orantılı olan mouse fiyatları konusuna etki eden temel unsur üretim materyalleridir. Kimi modeller daha tutarlı bir performans için maliyeti yüksek materyallerden üretilebilir. Fiyatlara etki eden bir diğer unsur özelliklerdir. Azami hassasiyet oranı, raporlama hızı, tarama hızı ve hızlanma değeri gibi özellikler nihai fiyatın belirlenmesinde büyük rol oynar. Zira bu özellikler arttıkça üretim aşamaları daha meşakkatli ve maliyetli bir hal alabilir.

Uygun Fiyatlı Mouse Modelleri 

Uygun fiyatları ile öne çıkan bazı fiyat performans mouse seçenekleri şunlardır:

Gigabyte Aorus M2

180 cm USB kablosu ile bağlantı kuran bu seçenek Omron Switch özelliğine sahiptir. 30 G hızlanma değerine ek olarak 220 IPS tarama  hızı ve 1000 Hz raporlama hızı sunar. Sağ ve sol el kullanımları için uyumludur. Makro desteği ve oyuncu profili kullanımlarını destekler. 6 adet programlanabilir tuşu bulunur. RGB aydınlatma mekanizmasına 4 kademede ayarlanabilen 6200 DPI hassasiyet değeri eşlik eder. Optik algılayıcı tipini kullanır. 

Razer DeathAdder Essential 

Oyunculara özel ürünleri ile bilinen bu seçenek 210 cm uzunluğunda USB kablosu ile çalışır. Standart yapıdadır ve optik algılayıcı tipini kullanır. 6400 DPI ayarlanabilir azami hassasiyet değerine sahiptir. 5 adet programlanabilir tuşu ile esnek bir kullanım sunar. Sağ el kullanımları için uygundur. 10 milyon tıklama ömrüne 220 IPS tarama hızı, 30 G hızlanma değeri ve dokunma hassasiyetli tekerlek eşlik eder. 

Corsair Katar Pro

Standart tasarımda optik algılayıcı kullanılan bu model 12400 DPI azami hassasiyet değerine sahiptir. Ayarlanabilir hassasiyet değerine RGB aydınlatma mekanizması eşlik eder. 6 adet programlanabilir tuşu, makro ve oyuncu profili desteği bulunur. Sağ ve sol el kullanımları için tercih edilebilir. 30 milyon tıklama ömrüne 1000 Hz raporlama hızı eşlik eder. 1802 cm USB kablosu ile kullanılabilir. 

HP X9000 OMEN 

Lazer algılayıcı tipini kullanan bu model 8200 DPI mouse azami hassasiyet değerine sahiptir. 6 adet bulunan tuşları programlanarak kullanılabilir. Sağ elini kullanan oyuncu kullanıcılar için uygundur. USB bağlantısı ile çalışır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.