Logitech Mouse

26-02-2023 08:50
Logitech Mouse
Birçok farklı kategoride ürettiği teknolojik ürünler ile öne çıkan Logitech markası geniş ürün yelpazesi ile beğeni toplar. Uygun fiyatlı orta segmentte ürünleri verimli bir kalitede sunan bu markanın çok sayıda farklı mouse modeli bulunur. Oyun odaklı kullanımlar için, profesyonel kullanımlar için tercih edebileceğiniz Logitech mouse modelleri için Oyuncu Mağazası’nı tercih edebilirsiniz. Oyuncu Mağazası ile logitech mouse fiyatları konusunda bilgi edinebilir, karşılaştırmalar yaparak hangi modelin sizin için uygun olduğuna karar verebilirsiniz. 

Logitech G502 Hero

Kablolu bağlantı kuran bu mouse seçeneği 201 cm uzunluğunda örgü kaplamalı  USB kablosu kullanır. Ergonomik yapısı sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Optik algılayıcı kullanır ve 256000 DPI azami hassasiyet değeri ile diğer mouse modellerinden ayrılır. Oyunculara hitap eden bu modelin gelişmiş hassasiyet değeri 5 kademede ayarlanabilir. RGB aydınlatma mekanizması da bulunur. 11 farklı programlanabilir tuşu sayesinde özelleştirilebilir bir kullanım sunarak oyun deneyimini iyileştirir. Makro desteği ve oyuncu profili seçimi mümkündür. Sağ elini kullananların tercih edebileceği bu seçenek 20 milyon tıklama ömrü sunar. 1000 Hz raporlama hızı, 400 IPS tarama hızı ve 40 G hızlanma değeri bulunur. 

Logitech G300s 

Giriş seviyede oyun odaklı kullanıcıların tercih edebileceği bu mouse logitech modeli sağ elini kullananlar  için uygundur. 9 adet tuşu bulunur. LED aydınlatma mekanizması ile estetik bir görünüm oluşturmanızı mümkün kılar. 2500 DPI azami hassasiyet değeri vardır. Optik algılayıcı kullanır ve standart tasarımdadır. 

Logitech G102

25 G hızlanma değeri bulunan bu logitech oyuncu mouse seçeneği 200 IPS de tarama hızı sunar. 1000 Hz raporlama hızı sayesinde oyun odaklı kullanımlarda eşsiz performans sergileyen bu model sağ el kullanıcıları için uygundur. Makro desteği, oyuncu profili gibi özellikleri bulunur. 6 adet programlanabilir tuşu vardır. RGB aydınlatma mekanizması sayesinde etkileyici bir atmosfer oluşturmanızı mümkün kılar. 5 kademede ayarlanabilir hassasiyeti 8000 DPI seviyesindedir. Optik algılayıcı tipi ile faaliyet gösterir ve standart mouse tasarımına sahiptir. Bağlantı açısından USB kablosu kullanır. Bağlantı kablosu 210 cm uzunluğundadır. Mekanik düğme gerginliği ayarlama sistemi sayesinde verimli bir kullanım deneyimi sunar. 

Logitech G402 Hyperion Fury

Fusion Engine Hibrid Algılayıcı teknolojisi ile öne çıkan bu seçenek 200 cm uzunluğunda USB kablosu ile bağlantı sağlar. Optik algılayıcı kullanır. 4000 DPI hassasiyet seviyesi 4 kademede ayarlanabilir. 8 adet tuşları programlanarak kullanılabilir. Sağ el kullanıcıları için oldukça uygun bir seçimdir. 

Logitech G305 

Kablosuz bağlantı kuran bu model 2.4 GHz USB alıcısını kullanır. AA tipi kalem pil ile çalışır ve birçok işletim sistemi ile uyumludur. 40 G hızlanma değeri, 400 IPS tarama hızı ve 1000 Hz raporlama hızı bulunur.  6 adet programlanabilir tuşa optik algılayıcı  ve 12000 DPI eşlik eder. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.