Klavye Setler

22-02-2023 14:33
Klavye Setler
Klavye ve mouse modelleri kullanıcıların bilgisayarlar ile iletişim kurmasını sağlayan çevre birimleri olarak öne çıkar. Klavye ve mouse seçenekleri mekanizmaları sayesinde basma ve tıklama eylemlerinin sonucunun bilgisayar ortamında oluşturulmasını ve monitör üzerinden görülebilmesini mümkün kılar. Bilgisayar kullanımlarında, oyunlarda bilgisayar ile iletişime geçerek işlemci ve ekran kartının oluşturduğu dünyada herhangi bir eylemi gerçekleştirmek için gerekli olan bu çevre birimleri set olarak da satılır. Klavye setler arasından bir seçim yaparak her iki çevre birimini de edinmeniz mümkündür. Farklı fiyat bantlarında ve özelliklerde klavye set modellerine ulaşmak için Oyuncu Mağazası’nı tercih edebilirsiniz. 

Kablosuz Klavye Setleri

Kablosuz bağlantı günümüzde birçok donanım ve çevre biriminde kullanılan yenilikçi ve konforlu bir teknolojidir. Cihazların birbirleri ile iletişim kurması için herhangi bir kablo bağlantısı gerektirmeyen bu teknolojiyi kullanan çevre birimleri sıklıkla tercih edilir. Satın alabileceğiniz bazı kablosuz klavye set modellerinden bazıları şunlardır:

Logitech MK710 Klavye & Mouse

Birçok kullanım amacı için uygun olan bu model optik mouse algılayıcısına sahiptir. Sağ ve sol eller için uyumlu olan mouse 2 adet tuşa sahiptir. Standart Q klavye ve Türkçe tuş dizimi bulunur. Sayısal tuş takımı da olan klavye multimedya tuşları barındırır. Her ikisi de kablosuz bir şekilde çalışan klavye ve mouse birimlerinin her biri AA tipi normal kalem pil ile çalışır. 2.4 GHz USB alıcı ile kablosuz bağlantı sağlanır. 

Everest KM-1500 Klavye & Mouse 

Dekoratif aydınlatma mekanizması ile oyun odaklı kullanıcılara hitap eden bu kablosuz klavye set modeli 1600 DPI hassasiyetli optik mouse ile oyun deneyimini iyileştirir. DPI seviyesi 3 kademede ayarlanabilir. Üzerinde 4 adet tuş bulunan mouse RGB aydınlatmaya sahiptir. Mouse USB Type-C kablosu ile şarj edilebilir.Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimine sahiptir. LED arka aydınlatması ve sayısal tuş takımı bulunur. Multimedya tuşlarına pil durumu göstergesi, uyku modu ve 10 metre kullanım mesafesi eşlik eder. 

Kablolu Klavye Setleri

Tercih edebileceğiniz bazı kablolu klavye set modelleri şu şekildedir:

Asus TUF Gaming Combo K1&M3 Klavye & Mouse

Oyunculara hitap eden bu set 7000 DPI hassasiyetli, RGB aydınlatmalı, 7 tuşlu ve sağ el için uyumlu bir optik mouse barındırır. 20 G hızlanma, 100 IPS tarama hızı ve 1000 HZ raporlama hızı değerlerine sahiptir. Standart tip Q klavye sayısal tuş takımı, arka aydınlatma, RGB mekanizma ve programlanabilir tuşlara sahiptir. Bu sete Oyuncu Mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

MSI Vigor GK30 Combo Klavye & Mouse

Oyuncuların tercih edebileceği bu seçenek 5000 DPI hassasiyetli, 6 tuşlu, sağ ve sol el için uyumlu, RGB aydınlatmalı bir mouse modeline sahiptir. Standart Q Türkçe klavye modeli RGB aydınlatma mekanizması, sayısal tuş takımı, sıvı dökülmesine karşı dayanıklılık ve 12 milyon tuş basma ömrü gibi özelliklere sahiptir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.