Klavye Fiyatları

22-02-2023 14:31
Klavye Fiyatları
Klavyeler kullanıcıların bilgisayar ile iletişim kurmasını sağlayan çevre birimlerinin başında gelir. Mouse ile beraber girdi işlemlerini gerçekleştiren klavye çevre biriminin çok sayıda farklı çeşidi bulunur. Günümüzde bilgisayar kullanıcılarının performans bazlı ihtiyaçları oldukça değişken olduğundan üretici markalar her kullanım senaryosu için farklı özelliklerde klavyeler üretir. Bu geniş çeşitlilik klavye fiyatları konusunda da görülür. Günümüzde kullanıcılar bütçe dostu modellerden gelişmiş seçeneklere kadar çok sayıda farklı klavye modeli arasından seçim yapabilir. Klavye fiyatları ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için Oyuncu Mağazası’nı tercih edebilirsiniz. 

Klavye Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Klavye fiyatları birçok farklı parametreye göre belirlenir ve oldukça değişkendir. Fiyata etki eden temel unsur üretim aşamasında kullanılan materyallerdir. Klavyenin sahip olacağı özellikler de nihai fiyatın oluşmasında önemli bir rol oynar. Kimi klavyeler kablo ile bağlantı sağlarken bazı modeller Bluetooth ya da USB alıcı gibi kablosuz yöntemler kullanır. Mekanik klavye modellerinin tuş yapısı daha farklı ve daha gelişmiştir bu nedenle fiyatları daha yüksek olabilir. Aynı zamanda günümüzde birçok modelde kullanılan RGB ışıklandırma mekanizmaları da nihai fiyatta artışa zemin hazırlayabilir. Klavye fiyatları özellikler ve üretim materyalleri ile doğru orantılıdır. Her bütçeye uygun modeller için Oyuncu Mağazası’nı tercih edebilirsiniz

Fiyat Performans Klavye Modelleri

Gelişmiş özellikleri ve kaliteli üretim materyalleri nedeniyle bazı klavye modellerinin fiyatları oldukça yüksek olabilir. Bununla beraber akıcı bir performans sunan fiyat performans klavye modelleri satın almak da mümkündür. Tercih edebileceğiniz bazı uygun fiyatlı klavye seçenekleri şunlardır:

AOC GK500

Oyunculara hitap eden bu model USB ile bağlantı sağlar. 180 cm uzunluğundaki kablosu altın kaplama  USB ucuna ve örgü kablo materyaline sahiptir. Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimi ile kullanımı kolaylaştırır. Sayısal tuş takımı ve RGB aydınlatma mekanizması bulunur. Mekanik tuş yapısı kırmızı anahtar özelliğine sahiptir. Aynı anda bütün tuşlara basmayı destekler. 50 milyon tuş basma ömrü ve 1000 Hz raporlama hızı ile kullanımı iyileştirir. 

Logitech G213 Prodigy

Oyunculara hitap eden bir diğer fiyat performans gaming klavye modeli olan bu seçenek 180cm USB kablosu ile bağlantı sağlar. Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimine sayısal tuş takımı eşlik eder. Bilek desteği mekanizması ile ergonomik bir kullanım sunar. Multimedya tuşlarına sahiptir. Aynı zamanda RGB aydınlatma mekanizması ile kullanım deneyimini iyileştirir. 

Razer Cynosa Lite 

Oyuncu ürünleri ile bilinen Razer markasının bu klavye seçeneği kablolu bağlantı sağlar. Aynı anda 10 tuşa kadar basılmasını mümkün kılar. Q klavye Türkçe tuş dizilimine sahiptir. Makro ve programlanabilir tuş desteği sunar. RGB aydınlatma mekanizması ile etkileyici bir atmosfer oluşturur. Sıvı dökülmesine karşı dirençlidir. Oyun Modu ve Razer Synapse 3 uyumu gibi Razer özellik teknolojilere sahiptir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.