Kablosuz Mouse

26-02-2023 08:25
Kablosuz Mouse
Mouse modelleri genel olarak bağlantı kurma şekilleri ile birbirlerinden ayrılır. Kablosuz mouse ve kablolu mouse seçenekleri veri iletmek için farklı mekanizmalardan yararlanır. Kablo kullanımını ortadan kaldırarak çok daha konforlu ve esnek bir kullanım sunan mouse kablosuz modellerini tercih ederek kullanım deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Oyuncu Mağazası üzerinden çok sayıda farklı mouse kablosuz seçeneklerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

En İyi Kablosuz Mouse Modelleri Oyuncu Mağazası’nda!

Oyuncu Mağazası üzerinden bulabileceğiniz, satın alabileceğiniz bazı en iyi kablosuz mouse modelleri şunlardır:

SteelSeries Rival 3 Wireless

2.4 GHz USB alıcısı ile bağlantı kuran bu seçenek aynı zamanda Bluetooth teknolojisiyle de kullanılabilir. AAA tipi ince kalem pil ile çalışır. Böylece 13 gün boyunca kesintisiz kullanım sunar. Birçok farklı işletim sistemi ve oyun konsolu için uyumluluk taşır. 40 G hızlanma değerine 1000 Hz raporlama hızı eşlik eder. 60 milyon tıklama ömrü bulunur ve hem sağ, hem de sol el kullanıcıları için uygun bir seçimdir. 6 adet programlanabilir tuşu bulunur. 18000 DPI azami hassasiyet değerine sahiptir. TrueMove Air Optik sensör özellikli optik algılayıcısını standart bir mouse tasarımında sunar. 

Razer Viper Ultimate 

20000 DPI değeri ile dikkat çeken bu modelin hassasiyet değeri kullanım ihtiyacına göre ayarlanabilir. RGB tabanlı aydınlatma mekanizması bulunur. 8 adet programlanabilir tuşu sayesinde esnek ve verimli bir kullanım sunar. Oyuncu profili kullanımını destekler. Sağ ve sol elini kullanan oyun odaklı bilgisayar kullanıcıları tarafından güvenle tercih edilebilir. 70 milyon tıklama ömrü sunar. 650 IPS tarama hızı ve 50 G hızlanma değeri de teknik özellikleri arasında yer alır. Razer Synapse 3 desteği bulunan cihazlar arasında yer alır. 

Corsair Dark Core 

16000 DPI azami hassasiyet değeri ile alternatiflerinden ayrılan bu gaming mouse seçeneği ayarlanabilir hassasiyet oranına sahiptir. RGB tabanlı aydınlatma mekanizması ile sınırsız kişiselleştirme imkanları sunar. 9 adet programlanabilir tuş ile kişiselleştirme imkanlarını genişletir. Makro ve oyuncu profili desteği teknik özellikleri arasında yer alır. Sağ el kullanıcıları için uygun bir seçenektir. 50 milyon tıklama ömrüne 1000 Hz raporlama hızı eşlik eder. Omron Switch ile kullanım deneyimini  iyileştirir. Kablosuz bağlantı sağlayabilmek için Bluetooth bağlantısı kullanılabilir. Aynı zamanda 2.4 GHz USB alıcısı da tercih edilebilir. Yerleşik şarj edilebilir pili 1 gün boyunca şarj edilmeden kullanım sağlar. 

Razer Basilisk X HyperSpeed 

Razer 5G Advanced Optical Sensor teknolojisi ile algılayıcı tipini iyileştiren bu model Bluetooth ve USB 2.4 GHz alıcı ile kablosuz bağlantı kurabilir. 21 gün AA tipi kalem pil ile kullanılabilen bu model 16000 DPI değerine sahiptir. 6 adet programlanabilir tuşu bulunur. 50 milyon tıklama ömrü, 450 IPS tarama hızı ve 40 G hızlanma değeri vardır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.