Kablosuz Klavye Tavsiye

22-02-2023 14:14
Kablosuz Klavye Tavsiye
Kablosuz klavye modelleri konforlu ve zahmetsiz bir kullanım sunmaları sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bağlantı kurabilmek için herhangi bir kablo bağlantısı gerektirmeyen bu gelişmiş çevre birimi modelleri Bluetooth ve USB alıcısı gibi farklı yöntemler ile metrelerce mesafeden dahi bağlantı kurabilir. 

Kullanım deneyiminizi büyük oranda iyileştiren kablosuz klavyeler günümüzde her türden kullanıcının ihtiyacına uygun şekilde üretilir. Oyuncu Mağazası üzerinden birçok farklı klavye kablosuz modeline ulaşmanız mümkündür. Ürünlerin fiyatları ve özellikleri arasından karşılaştırmalar yaparak tutarlı bir model seçimi yapabilirsiniz. Kablosuz klavye tavsiye listelerine göz atarak hangi seçeneğin sizin için uygun olduğunu öğrenebilirsiniz. 

Uygun Fiyatlı Kablosuz Klavye Önerileri 

Uygun fiyatları ile öne çıkan bazı fiyat performans kablosuz klavye önerileri şunlardır:

Paleon KB1706

Alternatiflerine nazaran uygun fiyatlı olan bu seçenek 10 metre mesafeden kablosuz bağlantı kurabilir. Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimine sahiptir. Sayısal tuş takımı ile konforlu bir kullanım deneyimi sunar. 2.4 GHz USB alıcısı ile bağlantı kurar. 

Logitech Pro 2000CL 

2.4G GHz USB alıcısı ile çalışan bu model standart tip Q klavye İngilizce tuş dizilimine sahiptir. AA tipi normal kalem pil ile çalışır. 10 metre  mesafeden kablosuz bağlantısını sürdürebilir. Sayısal tuş takımı bulunur. 

Ajazz STK61 Red 

Renkli LED ışıkları ile kullanım atmosferini iyileştiren bu model oyuncu kullanıcıları hedef alır. Yerleşik şarj edilebilir pili 4 gün boyunca kesintisiz kullanım sağlar. Bluetooth ile kablosuz bağlantı kurar. Aynı zamanda 160 cm uzunluğundaki USB Type-C kablosu ile kablolu bağlantı da destekler. Standart tip Q Klavye İngilizce tuş dizilimine Kırmızı Anahtar mekanik tuş yapısı eşlik eder. Aynı anda 6 tuşa basmayı destekler. 10 metre mesafeden kablosuz bağlantı sunra ve aynı anda 3 cihaza bağlanabilir. 

En İyi Kablosuz Klavye Tavsiyeleri

Gelişmiş özellikleri ile profesyonel kullanıcılara hitap eden bazı en iyi kablosuz klavye tavsiyeleri şu şekildedir:

Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe 

Profesyonel kullanıcılar için uygun bir model olan bu seçenek İngilizce tuş dizilimine sahiptir. Sayısal tuş takımı ve RGB aydınlatması bulunur. Kırmızı anahtar mekanik tuş yapısı ve aynı anda bütün tuşlara basabilme teknik özelliklerinden bazılarıdır. Programlanabilir tuşları ve makro desteği bulunur. 1000 Hz raporlama hızına ve tak-çıkar manyetik bilek desteğine sahiptir. 2.5 gün boyunca kesintisiz kullanım sunar. 3 cihaz ile aynı anda kablosuz bağlantı kurabilir. 

Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed

Aynı zamanda kablolu da kullanılabilen bu seçenek 3 gün boyunca kesintisiz kullanım sunar. 2.4 GHz USB alıcısı ve Bluetooth yöntemlerinin her ikisini de kullanabilir. Q Klavye İngilizce tuş dizilimine sahiptir. Sarı anahtar mekanik tuş yapısı bulunur. 80 milyon tuş basma ömrü vardır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.