Kablosuz Klavye Mouse

22-02-2023 14:12
Kablosuz Klavye Mouse
Klavye ve mouse modelleri bilgisayarlar ile iletişim kurulmasını mümkün kılan çevre birimleridir. Bağlantı şekilleri, tuş yapıları ve ek özellikleri ile birbirlerinden ayrılan bu çevre birilmeri akıcı ve verimli bir performans için olmazsa olmazdır. Günümüzde oyun odaklı kullanıcıların, profesyonel kullanıcıların ve giriş seviye kullanıcıların tercih edebileceği çok sayıda klavye ve mouse modeli bulunur. Mouse ve klavye seçimi yaparken mouse hassasiyetine ve klavye raporlama hızına dikkat etmek tutarlı bir satın alım için faydalı olabilir. Kullanıcıları klavye mouse set modellerini de tercih ederek her iki çevre birimini aynı anda daha ekonomik bir şekilde satın alabilir. Kablosuz klavye mouse set modelleri için Oyuncu Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz. 

Fiyat Performans Kablosuz Klavye Mouse Setleri

Kablosuz bağlantı kuran mouse ve klavye modellerinin fiyatları birçok kullanıcı için yüksek olabilir. Bu çevre birimi setlerinin fiyatları özellikleri ile doğru orantılıdır. Bununla beraber bütçe dostu fiyat performans kablosuz klavye mouse setleri de tercih edilebilir. Bu seçeneklerden bazıları şunlardır:

Philips C314 Klavye & Mouse

2.4 GHz USB alıcı ile bağlantı kuran bu sette klavye AAA tipi, mouse ise AA tipi pil kullanır. Mouse optik algılayıcıya ve 1200 DPI azami hassasiyet değerine sahiptir. 3 adet tuşu bulunan mouse sağ ve sol eller için uyumludur. 3 milyon tıklama ömrü ve 250 Hz raporlama hızı sunar. 10 metre mesafede kullanılabilir. Klavye ise standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimine sahiptir. 6 milyon tuş basma ömrü sunar. 10 metre mesafede sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. 

Everest KM-1500 Klavye & Mouse

Oyuncu kullanıcılara hitap eden bu seçenek RGB aydınlatma mekanizması ile dikkat çeker. 2.4 GHz USB alıcısı ile kablosuz kullanım sağlayan bu sette yer alan klavyenin yerleşik şarj edilebilir pili 30 gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilir. Yine yerleşik şarj edilebilir bir pili bulunan mouse ise 5 gün boyunca kullanılabilir. 1600 DPI azami hassasiyet değeri bulunan mouse optik algılayıcıya ve 4 tuşa sahiptir. 10 metre mesafeden kullanılabilir. RGB aydınlatma desteğin bulunur. Klavye ise multimedya tuşlarına sahiptir, LED aydınlatma mekanizması bulunur.

En İyi Kablosuz Klavye Mouse Modelleri 

Profesyonel kullanıcılara hitap eden bazı en iyi kablosuz klavye mouse setleri şunlardır:

Dell Premier Multi Device KM7321W Klavye & Mouse 

4000 DPI azami hassasiyet değeri, 4 DPI ayarlama kademesi ve 7 tuş sunan bu mouse modeli sağ el kullanımları için uygundur. Programlanabilir tuşları bulunur. Aynı anda 3 cihaza bağlanabilir ve 4 yönlü tekerleği ile kullanımı iyileştirir. Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimi bulunan klavye  de programlanabilir tuşlara sahiptir. Klavye AAA, mouse ise AA tip pil kullanır. 

Microsoft Designer Bluetooth Klavye & Mouse

Sağ ve sol el ile kullanılabilen mouse 1600 DPI hassasiyet değeri sunar. 3 tuşu bulunur ve lazer algılayıcı kullanır. Standart tipte Q klavye Türkçe diziliminde olan klavye ise sayısal tuş takımına ve multimedya tuşlarına sahiptir. AA tipi pil kullanan klavye 700 gün kullanılabilir. Mouse ise AA tipi pil kullanır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.