Kablosuz Klavye

22-02-2023 14:16
Kablosuz Klavye

Kullanıcıların bilgisayar ile iletişime geçmesini mümkün kılan klavye modelleri farklı parametreler ile birbirinden ayrılır. Günümüzde çok sayıda farklı modeli bulunan klavyeler bağlantı şekilleri, tuş yapıları ve ek özellikleri ile farklı kategoriler oluşturur. Kullanım kolaylığı sunan kablosuz klavye seçenekleri esnek ve konforlu bir kullanım sunar. Bağlantı kurabilmek için Bluetooth ya da USB alıcı gibi farklı yöntemler kullanan bu klavye seçenekleri günümüzde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Her türden kullanıcı için uygun olan kablosuz klavye modellerine Oyuncu Mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Oyun İçin Kablolu mu Kablosuz mu?

Oyuncu kullanıcılar klavyelerde yüksek raporlama hızlarına ve gelişmiş mekanik tuş yapılarına ihtiyaç duyar. Bununla beraber oyun için kablolu klavye mi kablosuz klavye mi konusu oyuncuların sıklıkla merak ettiği konular arasında yer alır. Kablolu klavyeler bağlantı açısından daha stabil ve verimli bir performans sunar. Zira kablosuz klavye modellerinin bağlantıları dış faktörlerden, başka bağlantılardan etkilenerek parazitlenebilir. Fakat günümüzde geliştirilen kablosuz klavye modellerinde bu tür sorunlar yaşanmaz. Bağlantı sağlamak için farklı yöntemler kullanan gelişmiş kablosuz klavye modelleri stabil ve verimli bir bağlantı sunmayı başarır. Bununla beraber kullanıcılar kendi bütçelerine ve kullanım ihtiyaçlarına göre uygun bir seçim yapabilir. 

En İyi Kablosuz Klavye Modelleri Oyuncu Mağazası’nda!

Tercih edebileceğiniz bazı en iyi kablosuz klavye seçenekleri şunlardır:

Cooler Master CK721

Oyuncu mağazası üzerinden  satın alabileceğiniz bu model 2.4 GHz USB alıcısı ile kablosuz bağlantı sağlar. Aynı zamanda çıkarılabilen 1480 cm uzunluğunda bir kablosu da bulunur. 3 gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilen pili sayesinde konforlu bir kullanım sağlar. Bilek desteği ve multimedya tuşlarına sahiptir. 1000 Hz raporlama hızının yanında 50 milyon tuş basma ömrü sunar. Kırmızı anahtar mekanik tuş yapısı ile oyun odaklı kullanımları iyileştirir. RGB aydınlatma mekanizması ve Q klavye tuş dizilimi bulunur. 

Logitech G613

Yine Oyuncu Mağazası üzerinden satın alabileceğiniz bu seçenek 540 gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilir. AA tipi normal kalem pil kullanır. Telefon tutucu aksesuara sahiptir. Pil durumu göstergesi bulunur ve aynı anda birden fazla cihaz ile kablosuz bağlantı kurabilir. Logitech Romer-G mekanik tuş markasına sahiptir. Sayısal tuş takımı bulunur. 

Asus ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe

İleri seviye oyunculara hitap eden bu mode 2.5 gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilir. Bilek desteği manyetik mekanizması ile takılıp çıkarılabilir. Pil durumu göstergesi bulunur. 3 cihaza aynı anda bağlanabilir. 1000 Hz raporlama hızı sunar. Makro desteği, oyuncu profili ve programlanabilir tuş özelliklerine sahiptir. Aynı anda bütün tuşlara basma desteği sayesinde oyun odaklı kullanımlarda esnek bir performans sunar. Kırmızı anahtar mekanik tuş tipine ve RGB aydınlatma mekanizmasına sahiptir. Standart tip Q klavye tuş diziliminde İngilizce dilindedir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.