Kablosuz Gaming Klavye

22-02-2023 14:10
Kablosuz Gaming Klavye
Kablosuz klavye modelleri farklı yöntemler ile kablosuz bağlantı sağlamaları sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Kablo kullanımı gerektirmeyen bu modeller günümüzde USB alıcı ya da Bluetooth gibi kablosuz bağlantı yöntemlerini kullanır. Üretici markalar her türden kullanıcının performans ihtiyacına cevap verebilecek klavye kablosuz modelleri üretir. 

Oyun odaklı kullanıcılar kablosuz gaming klavye seçeneklerini tercih edebilir. Gaming klavye seçenekleri gelişmiş raporlama hızları, hassas mekanik tuş yapıları sayesinde oyun esnasında gecikmesiz ve anlık bir performans sunar. Farklı kablosuz oyuncu klavye modelleri için Oyuncu Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz. 

Logitech G613

Oyuncu Mağazası üzerinden satın alabileceğiniz bu seçenek 2.4 GHz USB alıcı ve Bluetooth yöntemlerinin her ikisini de kullanır. 540 gün boyunca kesintisiz kullanım sunar. AA tipi normal kalem pil ile çalışır. 

Standart tip Q klavye Türkçe tuş dizilimini Logitech Romer-G mekanik tuş yapısı ile birleştirir. Sayısal tuş takımı vardır. 70 milyon tuş basma ömrü sunar. Pil durumu göstergesine ve telefon tutucu aksesuarına sahiptir. Birden fazla cihaz ile kablosuz bağlantı kurabilir. 

Asus ROG Claymore II

Profesyonel kullanıcıların esnek performans ihtiyaçlarına cevap verebilecek olan bu seçenek 2.4 GHz USB alıcı kullanır. 1.8 gün boyunca şarj edilmeden kullanılabilen yerleşik şarj edilebilir pili bulunur. Ergonomik tipte Q klavye İngilizce tuş dizilimine sahiptir. Sayısal tuş takımı ayrı bir modül olarak bulunur. Bu sayede kullanıcılar kendi kullanım konforlarına göre sayısal tuş takımını yerleştirebilir. 

RGB aydınlatması ve kırmızı anahtar mekanik tuş yapısı bulunur. Aynı anda bütün tuşlara basmayı destekler. Programlanabilir tuşları ve makro desteği bulunur. 100 milyon tuş basma ömrü ve 1000 Hz raporlama hızı sunar. Hızlı şarj özelliğine sahiptir. 

HP Omen Spacer Kablosuz TKL 

3 gün boyunca kullanılabilen bu model LED aydınlatma mekanizmasına sahiptir. USB Type-C üzerinden şarj edilebilir. Kahverengi anahtar mekanik tuş yapısı bulunur. 100 milyon tuş basma ömrü sunar. Bütün tuşlara aynı anda basılabilir. 2.4 GHz USB alıcısı kullanır ve aynı zamanda kablolu da kullanılabilir. Makro desteği, programlanabilir tuş özelliği bulunur. Bu sayede esnek ve kişiselleştirilebilir bir kullanım sağlar. 

Ajazz K870T Red

Bluetooth ile bağlantı kuran bu seçenek aynı zamanda 160 cm uzunluğundaki USB Type-C kablosu ile kablolu olarak da kullanılabilir. Yerleşik şarj edilebilir pili 4 gün boyunca kullanılabilir. İngilizce dilinde Q dizilimindedir. RGB aydınlatması, kırmızı anahtar mekanik tuşları bulunur. Şarj göstergesi, ses tekerleği sayesinde konforlu bir kullanım sağlar. Aynı anda 3 cihaz ile kablosuz bağlantı kurabilir. 

Rampage Scout 

150 cm kablosu ile kablolu olarak da kullanılabilen bu seçenek Bluetooth yöntemini kullanır. 4 cihaz ile aynı anda bağlantı kurabilir. RGB aydınlatması ve mavi anahtar mekanik tuş yapısı bulunur. 60 milyon tuş basma ömrü bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.