İş Yeri İçin Yazıcı

09-03-2023 09:32
İş Yeri İçin Yazıcı
İş sahalarında yazıcı araçları sıklıkla kullanılır. Çıktı almak, belgeleri fotokopi ile çoğaltmak ya da fiziksel belgeleri tarayıcı ile dijital ortama aktarmak iş yerlerinde sıklıkla gerçekleştirilen işlemler arasında yer alır. Çok fonksiyonlu, hızlı ve verimli bir yazıcı ile iş yerlerinde bu işlemler kısa süre içerisinde gerçekleştirilebilir ve süreçler sekteye uğramadan devam edebilir. Üretici markalar iş yerlerinin ihtiyaçlarına uygun, modern ve gelişmiş modeller satar. Bu modeller arasından bir seçim yaparak iş yerinizde daha verimli bir süreç oluşturabilirsiniz. İş yeri için yazıcı modellerine Oyuncu Mağazası üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İş Yeri İçin Yazıcı Nasıl Olmalı

İş yerleri için yazıcı seçimi yaparken bazı noktalara dikkat etmek faydalı olabilir. Zira iş yerlerinde ev tipi yazıcıların kullanılması verimlilik açısından uygun değildir. İş yerlerinde belgelerin yüksek kalitede taranması, kısa sürede çıktı alınması ya da farklı kağıt boyutlarının kullanılması gerekebilir. Bu tür işlemler ancak iş yeri yazıcı modelleri ile gerçekleştirilebilir. İş yerinde kullanılacak olan yazıcıların kısa sürede çıktı alabilmesi ve işlem yapabilmesi gerekir. Aynı zamanda geniş bağlantı seçenekleri de esneklik ve kolaylık sağlar. İş yeri yazıcılarının ayrıca yüksek çözünürlükte işlem yapması, baskı masrafının az olması ve sarf malzeme dolumunun kolay olması gerekir. 

En İyi Yazıcı Modelleri 

Kolay sarf malzeme dolumu, hızlı çıktı alma ve geniş bağlantı seçenekleri gibi kullanışlı özellikleri bulunan, iş yeriniz için uygun olan bazı en iyi yazıcı modelleri şunlardır:

Xerox Workcentre 3345 

İş yerlerinde kullanılması amacıyla üretilen bu model çok fonksiyonludur. Yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks işlevlerine sahiptir. Lazer baskı tekniğini kullanır ve toner ile çalışır. Bir adet toneri bulunur. LCD dokunmatik ekranı üzerinden kontroller kolaylıkla yapılabilir. Wi-Fi bağlantısı ile çıktı alabilmek mümkündür. Aynı zamanda mobil baskı yöntemiyle ve ethernet bağlantısıyla da dosya alışverişi yapılabilir. Toplam 300 kağıt giriş kapasitesi bulunur. 1536 MB belleği ve 1000 MHz hızında işlemcisi bulunur. Siyah renkte 1200 x 1200 px çözünürlüğünde baskı yapabilir. Bir dakika içerisinde 40 sayfa tamamlayabilir. 600 x 600 DPI çözünürlüğünde tarama yapar ve 50 sayfa ADF kapasitesi sunar. 

HP Color LaserJet Pro M479fdw

Lazer tekniğini kullanan bu model yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinası ve faks makinası olarak kullanılabilir. 4 adet toneri ile renkli baskı yapar. 600 x 600 DPI azami baskı çözünürlüğü bulunur. Delikli kağıt, geri dönüştürülmüş kağıt, kabartmalı kağıt, kartpostal, parlak kağıt, kalın kağıt ve zarf gibi farklı kağıt seçeneklerine baskı yapabilir. 27 siyah sayfa bir dakika içerisinde tamamlanır. Aynı şekilde 27 adet renkli sayfa da bir dakikada tamamlanabilir. Otomatik çift taraflı baskı özelliğine sahiptir.  50 sayfa ADF kapasitesine 1200 x 1200 DPI tarama çözünürlüğü eşlik eder. 300 sayfa kapasiteye sahiptir. Wi-Fi özelliği ve dokunmatik ekranı bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.