İş Yeri En Uygun Yazıcı

09-03-2023 09:29
İş Yeri En Uygun Yazıcı
İş yerlerinde yazıcı kullanımı oldukça yaygındır. Üretici markalar iş sahalarındaki geniş yazıcı ihtiyacına cevap verebilmek adına performans ihtiyacına uygun yazıcı modelleri geliştirir. Bu modeller arasından bir satın alım yapabilir ve fotokopi, çıktı, tarama ve faks gibi işlemleri kısa süre içerisinde, modern bağlantı teknolojileri ile gerçekleştirebilirsiniz. Oyuncu Mağazası üzerinden farklı iş yeri yazıcı modellerine ulaşabilir, modellerin fiyatları ve teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş teknik özellikleri ile ev tipi modellerden ayrılan bazı iş yeri en uygun yazıcı seçenekleri şunlardır:

Samsung ProXpress SL-M4583FX 

Çok fonksiyonlu bu model siyah renkte baskı yapar. 1200 x 1200 DPI baskı çözünürlüğü bulunur. Legal boyutta kağıt kullanır. Bir dakika içerisinde 45 siyah sayfa baskısını tamamlayabilir. Çift taraflı baskı ise yazıcı tarafından otomatik olarak yapılır. Legal boyutta tarama yapan tarayıcısı 600 DPI çözünürlük sunar. 50 sayfa belge besleme (ADF) kapasitesi bulunur. Toner kullanarak bası yapar. 10.1 inç boyutundaki LCD dokunmatik ekranı ile birçok kontrol kolayca yapılabilir. 

Ethernet bağlantısı üzerinden çıktı alabilmek mümkündür. Toplam 650 sayfa kağıt girişi ile diğer  iş yeri yazıcı modellerinden ayrılır. İşlemci ünitesi 1000 MHz hızındadır. Belleği ise 4096 MB boyutundadır. Sıklıkla kullanılan işletim sistemlerinin yanı sıra aynı zamanda Windows Server, HP-AUX, IBM AIX, Linux ve UIX gibi işletim sistemleriyle de kullanılabilir. Bu modelin öne çıkan özelliği ise 320 GB boyutunda bir sabit diske sahip olmasıdır. 

HP PageWide 377dw

Bir dakika içerisinde 30 renkli sayfa tamamlaması ile öne çıkan bu model 30 siyah sayfayı da bir dakikada tamamlayabilir. Otomatik çift taraflı baskısı sayesinde kullanımı iyileştirir. Fotoğraf baskısı sunar Azami baskı çözünürlüğü 600 x 600 DPI seviyesindedir. 1200 x 1200 DPI çözünürlüğünde tarama yapar. 50 sayfa belge besleme kapasitesi bulunur. USB bellek desteği ile esnek bir kullanım sunar. 

Windows ve MacOS işletim sistemlerinin yanında Linux sistemleriyle de kullanılabilir. 769 MB bellek ünitesine 1200 MHz hızında işlemci eşlik eder. Toplam kağıt girişi 550 sayfadır. Ethernet, mobil baskı ve Wi-Fi bağlantı özelliklerine sahiptir. LCD dokunmatik ekranı ve 4 kartuşu bulunur. Yazıcı, tarayıcı, faks makinesi ve fotokopi amaçlarıyla kullanılabilir. 

Canon Maxify GX-7040

4 adet mürekkep tankı bulunan bu model 2.7 inç boyutunda LCD dokunmatik ekrana sahiptir. Wi-Fi ve mobil baskı özellikleri vardır. Apple AirPrint, Canon Print, Easy-PhotoPrint ve Mopria gibi akıllı bağlantı imkanları sunar. 100 sayfa toplam kağıt girişi bulunur. MacOS ve Windows işletim sistemli bilgisayarlar ile kullanılabilir. 1200 x 1200 DPI çözünürlüğünde baskı sunar. Otomatik çift taraflı baskı yapar. Azami baskı çözünürlüğü 1200 x 600 DPI seviyesindedir. Bir dakikada 24 siyah sayfa tamamlayabilir. Renkli sayfalarda ise bu değer 15’tir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.