Haftanın Yıldız Ürünleri

13-03-2023 09:46
Haftanın Yıldız Ürünleri
 Haftanın yıldız ürünleri kapsamında OM Mirage Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 512 GB M.2 SSD GTX 1660 Super GHOST W10 GAMING PC masaüstü bilgisayarları son günlerde popülerliğiyle ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Oyun deneyimini maksimum düzeye taşımak için piyasaya sürülen bu ürün günümüzde en iyi oyun oynama deneyimi sunmasıyla ilgileri üzerine çekiyor. Aynı zamanda özellikleri bakımından son derece gelişmiş özelliklere sahip olan ürünün kalitesi oldukça fazladır. Haftanın yıldız ürünleri arasında yer almasıyla ön plana çıkan ürün günümüzde sizlere konforlu bir oyun oynama imkanı sunmaktadır. OM marka özelliklere sahip olmasının yanı sıra ürünün diğer teknik özellikleri de göz kamaştırıyor.

İşlemci Özellikleri

İlgili markanın ürünlerinin işlemcisi kaliteyi en iyi şekilde deneyimlemeniz için özel standartlarda piyasaya sürülmüştür. İşlemci özellikleri incelendiğinde markanın ürünlerinin AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci özelliklere sahip olduğunu bilmekteyiz. Bu işlemci oyun deneyimini en iyi performansa çıkarmak için özel olarak tasarlanmış ve piyasaya sürülmüştür. 6 çekirdek AM4 özelliklere sahip olmasıyla beraber hız yenilemesini hızlı bir şekilde yapması markanın ürünü ön plana çıkaran özellikler arasında bulunuyor.

Anakart

Markanın anakartı Gigabyte A520M H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart özellikleriyle ön plana çıkıyor. En iyi kullanım avantajını bilgisayar oyuncularına sunmak için hazırlanmış olan bu anakart sistem dahilinde sizlere en iyi deneyimi sunmayı başarıyor. Mükemmel bir oyun performansına kavuşmak istiyorsanız anakart önemli bir faktördür. 

RAM

Oyunları hızlı bir şekilde oynamada son derece önemli bir işlevselliğe sahip olan RAM günümüzde oyuncu bilgisayarlarının en önemli özellikleri arasında bulunuyor. XPG Gammix D30 16GB (2x8) Ddr4 3200MHZ CL16 Kırmızı Ram AX4U32008G16A-DR30 sistemiyle piyasaya bulunan ürün en iyi oyun deneyimini oyunculara sunmayı başarıyor. Böylelikle oyunları kasmadan sorunsuz bir şekilde oynama deneyimi imkanı sunuyor. 

Ekran Kartı

Ekran kartları oyuncu bilgisayarlarının olmazsa olmaz temel bileşenleri arasında bulunuyor. Yüksek grafikli oyunları oynamak istiyorsanız kaliteli bir ekran kartına sahip olmanız önemlidir. Haftanın yıldız ürününün ekran kartı Gainward GTX 1660 SUPER Ghost NE6166S018J9-1160X-1 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özellikleriyle ön plana çıkar. Böylelikle oyunculara en iyi deneyimi sunmasıyla sektörde ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor.

SSD özellikleri incelendiğinde ise bilgisayarların Adata 512 GB Legend 700 ALEG-700-512GCS PCI-Express 3.0 SSD özelliklerine sahip olduğunu bilmekteyiz. Bununla beraber kasa tipi özellikleri incelendiğinde GameBooster 600 W GB-PE05B RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özellikleriyle biliniyor. Güç kaynağı özelliklerini incelediğimizde ise ürünlerin GameBooster Power Supply 600W+ özelliklerde olduğu bilinen özellikler arasında bulunuyor. Son olarak PSU özelliklerini incelediğimizde ürünlerin ‘’Stok FAN’’ özelliklerinde olduğunu bilmekteyiz. Ürünler 24 ay garantiyle oyunculara sunulan bir detaydır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.