Günün Ürünleri

11-03-2023 08:34
Günün Ürünleri
Günümüzde yoğun olarak kullanılan bilgisayar çeşitleri ve bileşenleri gelişmiş altyapıları sayesinde yüksek fiyat etiketlerine sahip olabilir. Elektronik ürünlerinin nihai fiyatı büyük oranda teknik özellikleri ile doğrudan orantılıdır. Son yıllarda geliştirilen üst düzey bilgisayar parçaları mümkün olan en iyi performansı sunmayı amaçlar ve doğal olarak daha yüksek fiyat etiketlerine sahip olur. Bununla beraber her türden kullanıcının kendi performans ihtiyacına göre tercih edebileceği fiyat performans bilgisayar modelleri de bulunur. Kullanıcılar Oyuncu Mağazası üzerinden farklı bilgisayar model ve bileşenlerine kolay bir şekilde ulaşabilir. Aynı zamanda günün ürünleri fırsatları sayesinde birçok farklı ürün uygun fiyatlara satın alınabilir. Tercih edebileceğiniz bazı günün ürünleri şunlardır:

EF imoRR Ryzen 5 5600 16 GB DDR4 RGB 512 GB M.2 SSD RTX 3060 Sıvı Soğutucu ESPOR PC

Eternal Fire üyesi olan imoRR tarafından konfigürasyonu tamamlanan bu hazır sistem oyuncu bilgisayarı modeli gelişmiş aksamları sayesinde eşsiz bir oyun deneyimi vaat eder.  Ryzen 5 5600 işlemcisini kullanır. İşlemci ünitesi 4.40 GHz hızında çalışır ve 6 farklı çekirdeğe sahiptir. AM4 soketini kullanan işlemci ünitesi 7nm transistör mesafesine sahiptir. Gigabyte A520 H anakart modeli bilgisayarın temelini oluşturur. mATX form faktörüne sahiptir. Hız aşırtma işlemi ile RAM bellek ünitesi 5000 MHz hızına kadar çıkabilir. Bilgisayarın RAM ünitesi 16 GB genişliğindedir. DDR4 RAM türü 3200 MHz hızında işlem yapabilmeyi mümkün kılar. Zotac RTX 3070 Twin Edge ekran kartına sahiptir. 192 bit değeri taşıyan grafik ünitesi 12 GB GDDR6 bellek ünitesini kullanır.

OM BOSS Intel i9 12900K 32 GB DDR4 RGB 1 TB M.2 SSD RTX 4080 16 GB - 240MM Sıvı Soğutucu W10 PRO PC

İleri seviye kullanıcıların ihtiyaç duyduğu geniş konfigürasyonlu performansı sunmayı amaçlayan bu hazır sistem oyuncu bilgisayarı seçeneği gelişmiş işlemci ünitesi ile dikkat çeker. Intel i9 12900K işlemci modeli her türlü kullanım senaryosunda sorunsuz bir performans sunar. 16 çekirdeği ile dikkat çeken bu işlemci modeli 5.20 GHz hızıyla da diğer modellerden ayrılmayı başarır. RAM ünitesi 32 GB boyutundadır. DDR4 RAM türüne MSI Pro Z690 Wi-Fi anakart modeli eşlik eder. Corsair Dominator Platinum Black RGB 32 GB RAM bellek ünitesi 4 modülden oluşur. Günümüzün en gelişmiş ekran katlarından olan Gigabyte RTX 4080 de bilgisayar içerisinde yer alır. Ekran kartı 16 GB GDDRX belleğe sahiptir ve 192 bit değerindedir. İleri seviye oyun odaklı kullanımlar için bu gaming hazır sistem modelini güvenle tercih edebilirsiniz. Modelin gelişmiş anakartı sayesinde ihtiyacınız kapsamında geniş çapta geliştirmeler, yükseltmeler yapabilirsiniz. Halihazırda birçok kullanıcı için üst düzey performans sunabilecek olan bu modele Oyuncu Mağazası üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.