Ev İçin Yazıcı

09-03-2023 09:43
Ev İçin Yazıcı
İşyerlerinde ve çalışma sahalarında sıklıkla kullanılan yazıcı araçları günümüzde evlerde de yaygın olarak kullanılır. Teknik özellikleri farklılık gösteren yazıcılar günümüzde kazandıkları kompakt yapı ve esnek kullanım sayesinde yaşam alanlarında da bulunan bir araç halini alır. 

Evinizin konforunda ekstra masraf yapmadan çıktı alabilmek, fotoğraf yazdırabilmek, fotokopi çekebilmek ve tarayıcı ile belgeleri dijital ortama aktarabilmek ev için yazıcı modelleri sayesinde oldukça kolaydır. Ev kullanımı için geliştirilen bu yazıcı modellerinden satın alarak çıktı masraflarınızı en aza indirebilirsiniz. Oyuncu Mağazası üzerinden çok sayıda farklı yazıcı modeline ulaşmanız mümkündür. 

Ev İçin Yazıcı Nasıl Olmalı?

Evde kullanmak için yazıcı seçerken bazı noktalara dikkat etmek faydalı olabilir. Zira yazıcıların çok sayıda farklı teknik özelliği bulunur ve bu özellikler kullanıma, nihai fiyata etki eder. Şu noktalara dikkat ederek eviniz için uygun bir yazıcı modeli satın alabilirsiniz:

  • Fiyat performans açısından uygun olan, alternatiflerine göre daha ucuz olan çok sayıda yazıcı modeli üretilir. Fakat ucuz yazıcılar gelişmiş modellerden daha fazla mürekkep kullanır ve bu durum en nihayetinde daha fazla yazıcı masrafına yol açar. 

  • Kartuşlu yazıcılar oldukça uygun fiyatlara sahiptir. Fakat kartuşlar küçüktür, az mürekkep taşır ve az sayıda sayfa için kullanılabilir. Kartuşlar tükendiğinde yenisini almanız gerekir ve bu bazen tamamen yeni bir yazıcı almakla aynı ücrete denk gelir. 

  • Tanklı yazıcılar nispeten daha pahalı olabilir fakat kartuş maliyetini sıfıra indirir. Tanklardaki mürekkep bittiğinde kolayca tekrar doldurabilirsiniz. Markaların sunduğu mürekkep şişeleri kartuşlar kadar pahalı değildir. Aynı zamanda tanklar tek dolumda daha fazla baskı alabilmenizi sağlar. 

  • Mürekkep püskürtmeli yazıcılar baskı yapmak için mürekkep damlacıklarıyla kağıt üzerine katmanlar oluşturur. Mürekkep püskürtmeli modeller renkli baskılar için tercih edilebilir. Lazer yazıcılar ise toz barındıran tonerlerden oluşur. Tonerler genel olarak fotokopi ve renksiz baskılar için tercih edilir. Mürekkep püskürtmeli yazıcılar tek dolumda belirli sayıda baskı tamamlar, tonerler ise tek dolumda binlerce sayfaya kadar çıktı yapabilir. Bununla beraber tonerler daha ucuzdur. 

HP Ink Tank Wireless 415 Z4B53A

Çok fonksiyonlu bu yazıcı modeli ev kullanımları için oldukça idealdir. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi işlevlerini bir arada sunar. 4800 x 1200 PX çözünürlüğünde baskı kalitesi bulunur. 8 siyah sayfa ve 5 renkli sayfa bir dakika içerisinde tamamlanabilir. Kenarlıksız baskı desteği bulunur ve azami A4 kağıt boyutu kullanır. 4 adet mürekkep tankı kullanır. LCD ekranı, Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği ve mobil baskı desteği bulunur. 60 sayfa toplam kağıt girişi sağlar. 

Epson EcoTank L850 

Fotokopi çekebilen, tarama yapabilen ve renkli baskı yapabilen bu yazıcı modeli 5760 x 1440 px çözünürlüğünde baskı sunar. 6 adet mürekkep tankı kullanır. Kenarlıksız baskı ve fotoğraf baskısı yapabilir. 100 sayfa toplam kağıt girişi bulunur. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.