Eternal Fire Force Kasası

11-11-2022 13:00

EF Force kasası, oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği espor kasalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Eternal Fire imzalı olan bbu kasa modeli, göz alıcı duruşuyla beğeni toplarken işlevsel özellikleriyle kalitede ve performansta çıtayı bir hayli yükseltiyor.

‘EF’ kısaltmasıyla, Eternal Fire organizasyonu kastediliyor. Elektronik spor alanında faaliyet göstermekte olan bu organizasyonun geçmişi 2021 yılına dayanıyor.

Çok yeni olmasına rağmen başarılarıyla isminden söz ettiren Eternal Fire, piyasaya sürdüğü espor kasalarıyla da oyuncuların gönlünde taht kuruyor.

Üst düzey donanımları bünyesinde bir araya getiren bu kasa modeli; işlemcisinden anakartına, ekran kartından disk ve bellek gibi bileşenlerine kadar her şeyiyle yüksek kalite vaad ediyor.

Bu arada Eternal Fire kasaları yalnız EF Force kasası ile sınırlı değil. Ayrıca Dragon kasası, EF Pro Fire kasası ve EF Cosmic kasaları da bu kategorinin öne çıkanlarından bazıları.

İsterseniz sözünü ettiğimiz ürünler dâhil diğer Eternal Fire kasa modellerimize göz atabilir ya da EF Force kasasını tercih ederek sürükleyici oyun maceralarına yelken açabilirsiniz.

Eternal Fire Anlamı

Eternal Fire ismi, 2021 yılında kurulan bir espor takımına ait. Counter-Strike: Global Offensive oyunundaki 2 takımıyla rağbet gören bu organizasyon, Oyuncu Mağazası sponsorluğunda ismini duyurmaya devam ediyor.

Eternal Fire Kim Tarafından Kuruldu?

Kurucu isimler olarak sayabileceğimiz 3 kişi bulunuyor. Furkan Güven - "1NCON" bunlardan biri. Ayrıca İsmailcan Dörtkardeş - "XANTARES" da onlar arasında. Bir de Özgür Eker - "Woxic" organizasyonun kuruluşunda görev alan diğer isim.

EF Force Kasası Özellikleri

Estetik ve ergonomik tasarımının üstün performansla buluştuğu bu kasa, özellikleri bakımından oyunseverlere son derece tatmin edici sonuçlar sunuyor.

İşte sözünü ettiğimiz o özellikler:

  • İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 MPK.

  • RAM (Bellek): Xpg Gammix D30 16GB (2x8) 3200MHZ Ddr4 CL16

  • Anakart: MSI A320M PRO VH

  • Ekran Kartı: Gigabyte RTX2060 WINDFORCE OC 12 GB

  • Kasa: PERFORMAX WARMECH RGB GAMING Renk: BEYAZ

  • SSD: Adata Legend 700 ALEG-512GB 2000/1600MB700-512GCS

  • Fan: AMD STOK FAN

Güç Kaynağı: XPG A-DATA PSU STANDART 550W 80+BRONZE
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.