Eternal Fire Cosmic Kasası

11-11-2022 12:57
Eternal Fire Cosmic Kasası

EF Cosmic kasası, Eternal Fire olarak isimlendirilen espor takımının piyasaya sürdüğü birkaç kasa modelinden biri. ‘EF’ kısaltmasıyla da bilinen bu elektronik spor organizasyonu geçtiğimiz yıldan beri popüleritesini artırmaya devam ediyor.

İddialı bir tasarıma sahip olan EF Cosmic oyuncu kasası, bünyesinde bir araya getirdiği fonksiyonel özellikleriyle oyunseverlerden tam not alıyor. Dragon kasası ve Ef Pro Fire kasası da yine Eternal Fire kasalarından bazıları olarak öne çıkıyor.

Dilerseniz tüm Eternal Fire kasalarımıza göz atabilir veya tercihinizi EF Cosmic kasasından yana kullanarak arzu ettiğiniz yüksek oyun performansına ulaşabilirsiniz.

Üst seviye donanımlarıyla hız, verimlilik, performans ihtiyaçlarını karşılayan bu kasa, ne kadar güçlü olduğunun sinyalini ilgi çekici görünümüyle veriyor.

Eternal Fire Ne Demek?

Popüler elektronik spor organizasyonlarından biri olan Eternal Fire, geçtiğimiz yılın 13 Ağustos günü faaliyete geçti. Organizasyonun Counter-Strike: Global Offensive oyununda takımları bulunuyor.

Toplam kazancı ise şu an itibariyle 129.262+ dolar olarak ifade ediliyor. Oyuncu Mağazası’nın ve DEXGame’in kendisine sponsor olduğu bu organizasyon, kurulduğu günden beri ilgi görmeyi sürdürüyor.

Eternal Fire Ne Zaman Kuruldu?

Organizasyonun kuruluşu yukarıda da bildirdiğimiz gibi 13 Ağustos 2021 itibariyle gerçekleşti. Kuruluşta rol oynayan isimler ise şöyle:

  1. İsmailcan Dörtkardeş - "XANTARES",

  2. Furkan Güven - "1NCON",

  3. Özgür Eker - "Woxic".

Takım kurulduktan hemen sonra CS:GO takımı duyuruldu. 2021 yılının 1 Ekim günü ise organizasyon, Valorant Takımının duyurusunu yaptı.

Aynı yılın 7 Aralık gününde CS:GO akademi kadrosunu faaliyete geçirdiler. Eternal Fire organizasyonunun öncülüğünü yaptığı Ankara Gençlik E-Spor Festivali ise 27 Mart 2022 itibariyle gerçekleşti.

Festivale katılım yoğun oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Fuat Oktay başta olmak üzere birçok tanıdık isim orada bulunuyordu.

Ef Cosmic Kasası Özellikleri

Sunduğu üstün özellikler sayesinde ön plana çıkmayı başaran Ef Cosmic kasası hangi donanımları barındırıyor? Şimdi de onu görelim:

  • Tür: Hazır sistem.

  • Marka: OM.

  • Anakart: GIGABYTE ANAKART MICROATX H610M INTEL LGA1700.

  • İşlemci: INTEL i3 12100F 6M CPU 3.60GHz.

  • RAM (Bellek): 8 GB Xpg Gammix D30 Cl16 3200 Mhz  Siyah.

  • Ekran Kartı: GIGABYTE VGA NVIDIA GDDR5 4GB GTX1050TI.

  • SSD: AGI DISK SSD 240GB SATA 2.5" 550-510 MB.

  • Güç Kaynağı: Performax 650W 80+.

  • Kasa: Performax Helix Beyaz Temp.Cam 4xFan.

Fan: INTEL STOK FAN.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.