Bilgisayar Ses Kartı Fiyatları

09-03-2023 09:34
Bilgisayar Ses Kartı Fiyatları
Her türlü kullanımda önem arz eden ses kartı donanımlarının fiyatları kullanıcıların bilgi almak istediği konulardan birisidir. Bilgisayar ses kartı fiyatları donanımın modeline, teknik özelliklerine ve kullandığı teknolojilere göre değişiklik gösterebilir. Üretici markalar her türden kullanıcıya hitap edebilmek adına farklı bütçeler için de uygun olan modellerle ürün yelpazelerini genişletir. Ses kartı fiyatları büyük oranda teknik özellikler ile doğru orantılıdır. 

Günümüzde ses arabirimlerinin teknik özellikleri geliştikçe fiyatlarında da artış görülür. İleri seviye kullanıcılar için üretilen ses karı donanımları çok sayıda ses giriş ve çıkışına, 7.1 uzamsal ses desteğine , gelişmiş sanallaştırma teknolojilerine, kayıpsız analog-dijital dönüşümlerine ve aynı anda birden fazla cihazın kontrol edilebilmesine imkan tanır. Bu kullanışlı özelliklere sahip olan ses arabirimi donanımları için Oyuncu Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz. Web sitesi üzerinden modellerin teknik özellikleri hakkında bilgi alarak sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. 

Dahili Ses Kartları Tercih Edilmeli mi?

Ses kartları dahili ve harici olmak üzere ikiye ayrılır. Harici ses kartları USB gibi evrensel bağlantı  arayüzlerini kullanır. Dahili modeller ise anakartlara PCI/PCIe gibi genişleme yuvaları üzerinden veri aktarır. Hangi modelin tercih edilmesi gerektiği yaygın olarak merak edilen konulardan biridir. Bilgisayar ses kartları büyük oranda dahili şekilde üretilir. Her iki modelin de avantajları ve dezavantajları bulunur. Kullanıcılar performans ihtiyaçlarını göz önüne alarak tutarlı bir seçim yapabilir. 

Kompakt ve gelişmiş bir ses istasyonu deneyimi için harici modeller tercih edilebilir. Bu sayede birçok işlevsel araç kompakt bir cihaz ile kullanılabilir ve ses kartı başka cihazlarda da işlev görebilir. Öte yandan anakart ile birinci dereceden bağlantılı olan ve kayıpsız bir şekilde işlem gerçekleştirebilen dahili ses kartları da performans açısından daha verimli olabilir. Oyun odaklı kullanımlar için büyük oranda dahili ses kartları tercih edilir. Ses düzenleme, miksaj ve prodüksiyon gibi profesyonel kullanımlarda ise harici ses kartlarının kullanımı oldukça yaygındır.

ESI Audio MAYA44 eX

PCIe üzerinden iletişim kuran ve bu bağlantı ile enerji ihtiyacını karşılayan bu dahili ses kartı modeli aynı anda kullanılabilen 4 giriş ve 4 çıkışa sahiptir. 24-bit değerinde ses üreterek birçok kullanımda eşsiz bir deneyim sunar. +48V Phantom  destekleyicisi mikrofon kullanımlarında kayıpsız ve verimli bir ses birikimi yapabilmenizi sağlar. Ürün ile beraber geliştirilen ESI yazılım aracı ile birçok değişiklik bilgisayar üzerinden yapılabilir. Fiyat performans ses kartı seçenekleri arasıda yer alır. 

Asus XONAR DG

3D ses efektleri ile ses deneyimini  bir üst düzeye taşıyan bu model dahili kulaklık amfisi sayesinde mümkün olan en kaliteli sesi üretmeyi amaçlar. Dolby Headphone teknolojisi  ile 5.1 kanallı ses desteği oyun odaklı kullanımlarda eşsiz bir deneyim yaşamanıza imkan tanır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.